مزاج Options

قرن‌ها بعد در ایران، ابن سینا یافته‌های دانشمندان قدیم، در این زمینه را منظم و کامل کرد و در کتابی به نام «قانون» آورد.

در ضمن اگر به سبب این مزاج، مشکلاتی برای کسی به وجود آمده و تمایل به تعادل مزاج داشته باشد، باید به پزشک طب سنتی مراجعه کند. مزاج‌های چهارگانه با تغییر در رژیم غذایی و ورزش، قابل‌کنترل هستند و به مرور زمان می‌توانند بهبود پیدا کنند.

برنامج سياسي اجتماعي تفاعلي يغطي القضايا المحلية بأسلوب عفوي وقريب من المستمع، بالإضافة لبث تقارير من الشارع لأخذ آراء الناس في أمور عديدة.

قد بلند، کمبود موی بدن و صورت کشیده از مهم‌ترین ویژگی‌های افراد صفراوی است.

میوه‌جات: شاتوت، سیب، خیار، پرتقال، کیوی، انار، آلبالو و گیلاس

غذاها و عوامل محیطی تاثیر زیادی بر مزاج و سلامت اعضای بدن دارند.

افراد دارای مزاج گرم و تر، بدنی تنومند با استخوان بندی درشت دارند. دموی مزاج‌ها پوستی نرم، موهایی ضخیم، پرپشت و چرب دارند.

اگر بافت بدنی شما خشک و سفت بود، به‌احتمال زیاد صفراوی هستید و طبع گرم و خشک دارید.

صفحه‌هایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند بیشتر بدانید مشارکت‌ها

برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشتری نیاز است. لطفاً با توجه به شیوهٔ ویکی‌پدیا برای ارجاع به منابع، با ارائهٔ منابع معتبر به بهبود این مقاله کمک کنید. مطالب بی‌منبع را می‌توان به چالش کشید و حذف کرد.

در مواردی لازم است تا طبع بدن شما به منظور کاهش یا افزایش وزن، درمان بیماری و… با کمک متخصص طب سنتی تعدیل شود‌. تست‌هایی نیز در این زمینه وجود دارند تا شما را به شناخت بهتری از ویژگی‌های بدنی‌تان برسانند. اکنون به بررسی اقسام مزاج می‌پردازیم.

از نظر طب سنتی، شناخت مزاج مزاج اهمیت زیادی دارد؛ چراکه رژیم غذایی و سبک زندگی مناسب افراد را تعیین می‌کند. حتی گفته می‌شود که احتمال ابتلا به بیماری‌ها در مزاج‌های مختلف، یکسان نیست.

مزاج‌های اصلی چهارگانه یا همان اخلاط چهارگانه شامل مزاج صفراوی (گرم و خشک)، مزاج دموی (یا همان گرم و ‌تر)، مزاج سوداوی (طبع سرد و خشک) و مزاج بلغمی (سرد و ‌تر) هستند که در ادامه هرکدام را توضیح می‌دهیم.

ابن سینا، حسین (۱۳۶۷). قانون در طب. ج. ۵. ترجمهٔ عبدالرحمن شرفکندی. تهران: انتشارات سروش. ص. ۵۴۶.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “مزاج Options”

Leave a Reply

Gravatar